31/8

jaha, då var man i kalmar...
kom upp med tåget igår vid 17 och fredrik mötte mig på stationen (tack och lov för det för min väska var aningen tung och jag kände mig rätt vilse). vi körde hem till mig och letade upp adressen till idag för att sen kunna åka och titta vart det är jag ska ta mig för uppropet. efter mycket om och men tror vi att vi hittade rätt - det bör vara rätt. sen blev det maxi för lite frukostmatshandlande. mot kvällen bjöd han på lax och kokt potatis, riktigt fint. tack vare fredrik känns första (halva) dagen i kalmar bra :)

vaknade jättetidigt idag, (uh), men har hunnit med en del. satt ut lite grejer i köket och så har jag fixat internet och lite sånt. för säkerhets skull jag ska rita mig en liten karta nu, ifall jag skulle gå vilse. 13.00 är det upprop. spännande och nervöst. senare idag eller imorgon blir det nog en fika med hjalmar. ser fram emot det :)

nu väntar duschen (om min granne kan bli klar någon gång.. har aldrig varit med om att en kille tar så lång tid på toa, haha)

30/8

då var det tid!
13.36

29/8

det var en helt underbar kväll igår! tack. först Dickens och lite "hejdå-party" för carro. galet och så kul. carro, du är så sjukt bra, love you! iallafall så bestämde jag och pernilla oss sen för att gå till tivoli. när vi stått i kö i ca 25 min och rört oss kanske 4 meter fram, och hade minst lika långt kvar, gav vi upp och gick och satt oss på Hampan istället och snackade och skrattade mer än på så länge. helt sjukt. och bussen hem, jaa, haha. underbart. du är verkligen bra du med, riktigt bra, och snart drar du till london. i´ll be there!

när jag kom hem, lagom seg och trött, möts jag av världens största långben på mitt rum! det slutade i att jag fick sova på min brors rum i källaren (då han inte var hemma).. jadå.

det är någon konsert i kyrkan idag .. tror jag ska gå dit faktiskt. måste förbereda lite inför imorgon också tror jag. rätt nervös kan man ju säga! för det första för att dra till ett helt nytt ställe där jag inte känner till någonting, för att börja plugga, för att jag inte känner någon direkt och för att den första jag kommer träffa när jag går av tåget är en vars röst jag aldrig hört och vars ansikte jag knappt sett, vilket är nervöst samtidigt som det känns tryggt.

facebook är inte alltid så bra
jag mådde bra fram till dess och nu .. ja. 
''ta det lugnt ikväll hjärtat ;)''
hjärtat?!!!! vafan.
det kanske var en sann dröm iallafall. 


27/8 del 2

fick en låt skickad till mig. "dry your eyes mate".
sorligt.
ett minne jag lagt åt sidan bara kom över mig och jag hatar att det liksom inte kan hålla sig i bakgrunden utan måste bli så starka jämt. det är jobbigt. det bara dök upp en bild framför mig när jag och .. ja, träffades för första gången på länge och vi kramades och jag har aldrig blivit kramad så förut. varför måste jag känna allt så himla tydligt? det blir ju inte lättare då. och varför måste jag drömma om det? sen kan man ju fråga sig om inte mardrömmar är bättre, som den jag hade inatt. en fin dröm hade säkert fått mig att sakna mer, medans mardrömmar som den här fick mig att känna hat när jag vaknade. hat med storar tårar i ögonen. kan dem inte lämna mig ifred...
det värsta är att det inte kändes som bara en dröm. det kändes som att det jag drömde, att det är verkligheten. det var så verkligt. jag kunde höra röster och känna känslor. jag kommer ihåg precis allt. detaljer och allt han sa och allt han gjort.
jag grät.

27/8

efter både banken, expert och väla igår kom pernilla hem till mig runt 18. vi lagade mat, riktigt god kycklingsallad. efter maten tog vi en liten promenad innan vi satt oss för att titta på ett avsnitt av NCIS. jag vet inte riktigt vad hon gör, men hon får en på något sätt att känna en känsla av att hon verkligen förstår och av att man inte är ensam och att allt inte behöver vara så svårt. vi är väldigt lika hon och jag. vi tänker likadant. vi svävar iväg och funderar fram och tillbaka och gör en hel mening av ett ord. vi har djupa diskussioner om vad någon annans handling egentligen betyder och om där finns någon baktanke under varje handling. för vi själva har baktankar med det mesta - då borde ju andra också ha det? skillnaden är att vi inte vet vad andra tänker om vad de gör, därför försöker vi vända och vrida på allt och komma på möjliga alternativ som i våra öron låter bra och som vi vill ska stämma. oftast är ju sanningen helt tvärt om. det kanske är en grej vi två har för att klara oss på bästa sätt. jag tycker om våra samtal. jag gillar våra långa samtal och diskussioner om verkligen allt och inget. allt från olika saker som attraherar till hur man klarar sig bäst i ett rum med främlingar till verkligen allt! <3

26/8

06.15 igår bar det av till kalmar. det är längre dit än vad man kan tro och vägen är aningen seg (bara skog och skog och skog och så ganska mycket av dessa 70 och 100-vägar). Iallafall så runt halv 11-11 var vi framme i kalmar och gick för att hämta ut nycklar och käka lite. sen åkte vi till mitt lilla rum (jo nog var det litet, men ändå helt okej stort på något vis). alla på det stället hade inte flyttat in än, så där var ganska tomt. de vi stötte på verkade vara okej, möjligtvis lite .. tillbakadragna, vissa utav dom. men iallafall... när vi burit upp grejerna hemifrån åkte vi till IKEA. som pappa sa ''jag har aldrig sett ett så långt kvitto i hela mitt liv'' - true! handlade många bra och användbara grejer och resultatet blev det bästa utav vad det hade kunnat bli tycker jag :) ni får helt enkelt komma och hälsa på och ta er en titt!
det var lite kul när jag och pappa skulle åka och hämta sängen. vi betalade den och körde ut den till bilen och allt funkade hur bra som helst .. tills vi skulle få in den i bilen! hmm. vi fällde baksätena men luckan där bak gick inte att stänga, så vi fick köra fram framsätena så långt som möjligt och putta och ha oss innan luckan gick igen. det hela slutade med att pappa efter mycket om och lirkade sig in på passagerarsätet och jag fick typ sitta framme vid vindrutan och köra, precis som gamla tanter. kostigt att folk tittade liksom.
vi var hemma först 22.30 - efter en hel dag i kalmar.
själva staden verkade helt okej. det första jag sa när vi körde in var ''åh, detta var ju verkligen inte som jag hade föreställt mig kalmar!" - fruktansvärt besviken. men efter några minuter lyfte mungiporna när jag såg kalmar slott med vattnet runt omkring och det var riktigt riktigt fint - speciellt när solen sken.

åh. varför?
varför?
det känns inte bra det här.

en evighet sen sist
jo - en evighet!
gone


24/8 (del 2)

hahahaha!
bilder från matchen mot Råå.
Jo men det är ju fint ;D´

http://www.upsphoto.se/sport/raaif/Fotboll%20Damer/Seriematcher/2009/Div%204%20Nordvästra/090823%20DU%20-%20Hittarps%20IK/slides/DSC_8869.html#picttop


24/8

natten till idag var ingen bra natt. vaknade konstant av att jag hade så ont i ryggen. uh

07.10 åkte jag och Dr Linander till sjukhuset. Fick "läkarkläder" och bytade om. underbar känsla. Började dagen med morgonmöte. Sen fick jag vara med på både en gastroskopi och en annan skopi, där patienten hade ett hål in i magen som den här ''slangen'' kördes in i, för att man sedan skulle titta och ta prover på tunntarmen. intressant. sen blev det lite te och genomgång av patienterna på avdelningen före den dagliga ronden där vi gick runt till alla och pratade och undersökte. efter ronden och lite samtal gick jag och doktorn och tittade på hur det såg ut på bland annat HIVA (hjärtintensiven) och pratade lite om själva läkaryrket. en väldigt givande dag!
när jag gick från sjukhuset mot bussen var jag så inne i telefonen att jag var, kanske en tiondels sekund, från att gå rätt in i en lyktstolpe! och så hör jag kvinnan bakom mig ''åh ak..'' - pinsamt.

fick mitt lönebesked idag för juli månad.. bättre än jag trott :)

solen skiner,
kanske att man skulle gå ut och sola/läsa lite före packningen ... jo.

How I could've been yours, and you'd be mine
It could've been me and you until the end of time
Do what you want, when you want
Be as fucking insincere as you can


jag vill att den nya säsongen av Grey´s ska komma nu,
på tal om ingenting

jag har en sån konstig känsla inom mig hela tiden
en känsla som inte är tillfreds med situationen, men som ändå nöjer sig liksom, fast ändå inte
en jättekonstig känsla

jag börjar kunna vandra i spåren nu
jag blundar för skuggorna som finns kvar
samtidigt som dom är det enda jag ser

23/8 (del 2)

2-2 mot Råå
en riktig besvikelse

har packat jättemycket idag
känns skönt, men samtidigt .. jaa

det är tufft det här
det är riktigt tufft
kan man se sitt hjärta som en tvättsvamp?
just nu: ihåligt och lätt och tomt och torrt, precis som att något (någon) saknas
då: fylld med kärlek

nu blir det "mord i sinnet"
imorgonbitti - sjukhuset!

23/8

igår blev det först film med mamma och pappa, nya wallander - faktiskt rätt bra.
sen tivoliparken. mötte upp linnea och bella, sen även carro. jo men det var trevligt. det är kanske egentligen inte min favoritmusik, men det var helt okej ändå. jag och carro gick ganska tidigt men så blev det att vi stannade en stund lite längre bort och pratade innan vi skulle skiljas åt - och rätt som det var va klockan halv 2! typ 2 timmar hade bara sprungit iväg bland tankar om verkligen allting! så längesen vi verkligen pratade ut, saknat det. love you :*

idag är det match, hemma mot Råå. gött med fint väder och så.
måste även packa för det blev det ju knappast något med igår - solen lockade mer :)

längtar riktigt mycket till imorgon och sjukhuset. jag kommer ihåg förra gången jag var med honom och när jag skulle ta på mig dem vita kläderna, och sen gick runt i dem, vilken känsla, helt obeskrivligt. nyfiken på vad som står på schemat.

spring ifatt

21/8

som vanligt gillades fredagen på jobb. skulle varit sista dagen idag, men så tillkom fredagen nästa vecka, och antagligen onsdagen också. när jag sitter och lyssnar på P3 i bilen och de tar upp frågor om arbetslösheten och att inte ens arbetsförmedlingen längre kan göra vad dem ska göra pga för lite jobb kastas jobbdagar över mig. man ska nog skratta sig lycklig över det, även om det känns tungt ibland.

efter massagen (eh jaaa, massage idag! gott) blev det malmö för hela slanten med bella och linnea.
dåså, "miss X", ha

känner mig lite sleten efter ikeakataloger, brev och malmö, så blir nog till att sova om inte allt för lång tid. imorgon måste jag börja packa lite mer på allvar (hur mycket man nu behöver packa för att fylla det rummet) och så blir det kanske till att hälsa på en gammal klasskompis som gift sig och mys i tivoliparken mot kvällen. ja, vem vet.

and there´s something you need to know about me..
i´m weak right now, so weak right now

20/8

började dagen med att gå upp sisådär 35 minuter för tidigt. trodde att klockan hade ringt så upp jag gick och satt på mig postakläderna och gick ut i köket för att äta lite. när jag står där tittar jag upp på klockan och ser att den bara är (knappt) 05.45! fattade ingenting, undrade om den hade stannat. gick in på mitt rum och såg att det faktiskt var sant. segt. tog av mig hälften av kläderna igen (mer orkade jag inte) och slumrade till för ytterliggare 30 minuter tills klockan verkligen ringde. då gjorde jag ett nytt försök. 06.20.

dagens lärdom:
kör helst inte med rutorna nere om du inte kör snabbt! speciellt inte om du sitter i en gul bil.
2 gånger idag fick jag besök av två stycker äckligt stora långbenar i bilen! jag hatar verkligen dom. fick halvt panik och eftersom bilen är en automatare, och första tanken när man ser den framför sig är "UT!", blir det lite besvärligt. bilen kör av sig själv om man inte hinner växla, och oturligt nog var där brevlådor i vägen båda gångerna så även om jag fick i parkeringsväxeln kom jag inte ut snabbt nog. usch!
en annan besökare var herr (eller var det fru) trollslända. uuuh. jag körde och rätt som det var kom där något stort surrandes på min arm, så av ren reflex böjer jag armen så trollsländan liksom fastnar och kläms och det surrar till sånt äckligt och en rysning gick genom hela kroppen och satt kvar riktigt länge.
så, om ni inte vill ha massa besökare i bilen, ha då rutorna uppe om ni kör sakta.

Dr Linander ringde mig idag. Äntligen! på måndag ska jag gå med honom på sjukhuset. ska bli riktigt kul :) sen på tisdag bär det av till kalmar för första gången.

Näst sista dagen på jobb imorgon, bara nästa fredag kvar för den här sommaren.

Dagen avslutades med en riktigt go träning förresten. Match på söndag hemma mot Råå. Be there.
åh, glömde en sak.. träffade min fasters hundvalp idag för första gången. 8 veckor och mindre än ett gosedjur, så söt!

19/8

http://www.youtube.com/watch?v=qgUL3ut4gyQ&feature=related

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

No need to say goodbye


18/8

riktigt bra träning
fil, flingor och te
en gitarr som står i hörnet som jag vill kunna spela på
en tom säng som bara vill att någon (några) ska ligga i den
väggar där orden ekar mellan
en förvirrad själ som svävar tom, söker efter svar
ett halvt hjärta
ikeakataloger
tankar och alldeles för mycket funderingar

"For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can´t get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and deep you never want to come up for air." - You.

I wish you´d see it in my face

17/8

Your t-shirt's lost its smell of you

I know the distance is a factor
but I stretch as often as I can
My goal is to reach your hands anyday now
Please don't blame me for trying
to fix this one last time
I have a hard time as it is

Don't act like you don't know me
It's still me, I never changed
I'll be here when you come back

I miss you


16/8

You know, just because people do horrible things, it doesn´t always mean they´re horrible people.

"I want to grow old with you. I want to die at 110 years old in your arms. I don´t want forty-eight interrupted hours. I want a lifetime."


 

Pick me, choose me, love me.


15/8

Riktigt härlig vinst idag borta mot Teckomatorp! 3-2 med en man mindre större delen av matchen då vår målvakt blev felaktigt utvisad. Egentligen kan man säga att vi spelade 10 mot 12, då domaren var helt på deras sida! Dessutom fick jag hoppa in som högerback i andra, längesen längesen. Riktigt härlig vinst iallafall med skönsång och "skånerunt" ;)

14/8

massage idag. riktigt bra. men mindre kul att höra att jag inte borde ha det som jag har det förrän om 20 år. nä men det var gött och välbehövt. 5 dagar kvar av jobb och massage på fredag, känns bra. imorse blev det både kladdkaka och fläta på jobb, ja vad kan man säga? vi gillar fredagar! :)

förresten, när massagen var över så sa christer:
''du, sa jag förresten vad du heter i min kontaktbok i telefonen?''
jag: "nää".
han: "Miss X, haha. Jag kom inte ihåg vad du hette när jag la in det så det fick bli det''
jag: "haha okej"
han: "ja, fast min sambo blev ju inte så glad när hon såg att du ringde"
haha!

var precis med pappa och veckohandlade. vi ställde vagnen i en gång vid frysarna och gick för att titta på B&J glassarna. precis när vi svängde in i gången ser vi en medelålders kvinna ta vår vagn och gå iväg, helt oberörd. hon hörde inte när vi försökte säga till henne så vi gick snällt efter och pappa sa ''ja, hon kommer väl på det snart''. när hon stannade till kom vi ikapp henne och pappa gick fram och sa lite skämtsamt: "vill du ha pengar också?''.. hon blev helt ställd, haha. ni skulle sett hennes min!

förresten, imorgon fyller hon till höger år! grattis JOSSE! :*

                                     

13/8

jag fick en sån hemsk känsla av att inte vilja ha något otalat med honom när jag satt i bilen på vägen hem. tänk om det händer någon av oss någonting. jag vill verkligen inte ha det såhär :( jag bryr mig ju om honom liksom.


13/8

så, då har man visakort nu då - koden kom idag så nu kan jag till och med använda det!

ikväll blir det träning och förhoppningsvis blir jag uttagen till matchen på lördag, men man vet ju aldrig ..
jobb imorgon igen, 6 dagar kvar nu

förresten, hörde ett band som heter "glasvegas" på radion idag, here them out. de ska tydligen spela på way out west nu i helgen. hade ingen aning om vad det egentligen var för typ av musik som spelades där, men faktiskt rätt bra.

de första veckorna när jag jobbade lyssnade jag alltid på rix fm, vilket man tröttnar på så fort. nu har jag kommit på att även P3 finns och de har en ganska rolig programpunkt som heter "från det ena till det andra" där dem berättar små historier som, enligt de som berättar, är sanna. där var tillexempel en som kom från några killar som då ska ha upplevt detta. det var tydligen så att dem var på stranden när det kom en taxi. ur klev en man i kostym med en stor väska i handen. han tog av sig skorna och kavlade upp byxorna. på stranden packade han upp ett spritkök från väskan och satte det i sanden. han tog sedan en håv och gick ut i vattnet och håvade in x-antal maneter. han gick upp på stranden igen, lade maneterna i grytan, kokade dem och åt sedan upp dem! när han var färdig plockade han ihop sina saker och tog på sig skorna och då kom taxin igen och hämtade honom. skumt. eller som en annan;
en man som två kvinnor kände ringde dem och sa att det skulle komma fort, för han hade något stort på gång. de undrade väl var det var men tänkte inte så mycket på det utan åkte dit. när de kom fram kom mannen och sa att de skulle skynda sig för han hade något stort. han sa att de skulle ringa media, tidning och tv, för han hade något stort på gång. kvinnorna tänkte väl att "vad kan det här handla om" och blev lite fundersamma och frågade försiktigt vad det var han hade. då viskade mannen: "jag har ett troll i badkaret". kvinnorna blev förvånade och lite paffa och undrade förståss vad han pratade om. de gick till toaletten och öppnade dörren. I badkaret såg dem till sin förvåning en liten dvärg ihopkurad!
den här mannen hade alltså "kidnappat" en dvärg och satt den (honom/henne) i sitt badkar! mysko, haha.

y Lo echo mucho de menos
todavía! ...

Tratemos de nuevo

jaha, nu = träning
känner för att spela volleyboll, men fotboll får väl duga :)





/ MJ, con dolor del alma

11/8

ha!
hämtade mitt paket från cdon idag och till min förvåning märkte jag att de hade råkat lägga i en extra "filmbox", gött!

11/8

min rygg är helt konstig
kunde knappt gå upp imorse
hoppas det inte är något som är fel.

jag vet verkligen inte vad jag ska göra.
jag tror inte att jag kan göra något egentligen,
men jag önskar där fanns något jag kunde göra.

just nu känns ett helt liv utan honom omöjligt.
det är synd att han inte vet allt, jag hade velat att han skulle veta allt. 

jag hade velat kunna gå in i andras huvuden för att se vad de tänker.

don´t say goodbye
jag hoppas att våra vägar möts igen
(och med det sagt ... )

10/8

jobb idag. längsta dagen på mycket länge. 07.00-14.45.
när jag var halvvägs idag, brukade jag var klar innan ...
gillar inte reklam riktigt, men tack vare den tjänar jag lite extra pengar.
9 dagar kvar nu.

jag spelade piano idag förresten. riktigt kul när iallafall en del ackord satt.
jag hade verkligen velat kunna spela med melodi också, men vet inte riktigt hur man gör... än.

imorgon kommer nog mina filmer, gött!

please give it one more try
for our love,
let´s give it one more chance
because i can´t give you up.
i don´t want to live one more day
without you in my arms.
i could never find another like you..

i´m down on my knees
please make it good somehow
i will do all it takes.

9/8

hittarp - eskilsminne, 6-0
härlig start på den här halvan av serien! vi spelade riktigt bra stundtals med mycket fantasi och det kändes faktiskt ganska bra. emellanåt kände jag däremot att jag inte tillförde så mycket .. men som sagt, gött med vinst! nu laddar vi inför nästa match och träningarna i veckan.

efter matchen bar det av en runda in till helsingborg och elida. tänkte att jag skulle åka in och säga hejdå till alla (eller "vi ses" eller vad man nu säger) men kom försent, så nästan alla hade redan åkt - tråkigt. johan var kvar iallafall och det kändes bra, synd att det blev så kort tid bara. kan inte förstå att det bara är typ 3 veckor till han ska gifta sig. synd att man inte kan vara där bara... Jo!, franz var där också. riktigt längesedan jag träffade honom, så det var kul. efter att ha pratat runt lite och tagit farväl för nu åkte jag, jossie och rebecca (från elida) till mc donalds och åt och snackade. sen bar det av hem.
den här veckan med elida har varit helt underbar och det känns tråkigt att det redan är slut. funderar starkt på att anmäla mig, eller se om det är möjligt att göra det, inför nästa sommar, och segla med i 4-5 veckor då - det hade varit underbart.
sen funderar jag på om jag kanske ska se om det finns någon möjlighet att åka och hälsa på david och cilla i örebro nu i höst... hade också varit kul. det finns så mycket jag vill göra men lite för lite tid och pengar.

imorgon börja jag jobba igen efter en veckas ledighet. det känns lite sådär måste jag erkänna .. har varit så skönt att vara ledig nu, men det är bara två veckor till så det ska man nog stå ut med!

mitt projekt i att lära mig spela gitarr måste jag erkänna går lite sisådär (inget vidare alltså). gitarr är kanske inget för mig ändå, hehe. nä, jag ska nog se om piano är något lättare.

förresten
jag hatar att bli ignorerad
jag hatar att känna känsla av att inte finnas till..
jag hoppas att detta tar slut snart
för jag saknar honom tyvärr såå mycket!
(och så mycket till ingen nytta)

och lustig nog,
den enda gången jag ens hör ett ord från den där människan
är när jag spekulerar i något,
träffar jag kanske rätt?

ni som läser, ta då inte allt bokstavligt, för spekulationer speglar inte alltid helt sanningen. man får helt enkelt ha sin egen uppfattning och tro, för utan fakta finns där i detta fall inte mycket mer att bygga på.

jag önskar att jag hade haft dig vid min sida
men vad spelar det för roll att jag säger det?
jag får ändå ha min egen uppfattning om dina tankar och dina känslor
och den känns tyvärr ganska klar =(

och natten är lika mörk för var och en, tills vi lyfter blicken mot en stjärnklar himmel

G O L F, why don´t you?
beautiful one, i love


9/8

igår var hur bra som helst! först musik i mölle kapell av Elidas besättning och sen i hamnen, mys. kan inte säga annat än att jag verkligen älskar det! sen bar det av till höganäs där det blev pizza på kajen i mörkret under tiden som vi väntade på att elida skulle lägga till. jag har en liten ny favorit, zemias (eller med s kanske). en 4-årig söt liten grabb som efter att ha suttit i mitt knä och ätit pizza kom fram och sa att han kommer sakna mig - söte! det hade varit bröllop ombord på elida så när  båten la till fick vi rusa iväg till bilen och hämta gitarren (och allt annat som låg där, allt från en bas till kräftor) för att sedan sjunga välsignelsen för brudparet. 
en helt underbar kväll med riktigt härliga människor! det går inte ens att beskriva, du skulle varit där helt enkelt!
jag önskar att jag hade fått segla med idag till helsingborg - men så är det ju den där matchen som jag ska spela. jag känner inte alls för det för det hade varit så mycket roligare att segla med, men får ta en runda in till helsingborg och säga hejdå till alla efteråt istället.. inte lika bra men bättre än inget. 

innan jag gick och la mig igår skrev jag värsta mejlet,
jag slår vad om att han inte ens kommer läsa det...
hur bra känns det när någon säger att de vill glömma en?
sen säger att de inte lyckas men kommer försöka lite till?
hur bra känns det att se att den andre gör allt för att hitta någon ny?
det gör ont, riktigt ont.

WWJD now? hmm
where would I be without someone to save me, someone who won´t let me fall? 

love


förresten så fyller min pappa år idag,
grattis!


8/8

det känns inte speciellt kul det här,
och jag gillar det inte heller.
jag gillar inte att han gör såhär mot mig,
mot sig själv och mot oss (eller så inbillar jag mig bara det där sista, att han också far illa, då det kanske egentligen bara är jag).
det känns iallafall jättetråkigt,
men jag får inte visa mig svag,
för då får han extra kraft
och utnyttjar situationen och hur jag känner mig.
varför kan inte detta bara ta slut?
varför kan han inte bara höra av sig?
jag orkar fan inte mer.
han förstör mig,
när han borde vara den som bygger upp mig.
nu är han i spanien
nu är han med andra
nu söker han upp gamla kontakter och försöker skapa nya band
och gör allt som står i hans makt för att glömma mig.
jo men det känns ju bra,
så mycket betyder jag.

ikväll blir det elida i mölle och kanske ut någonstans efter,
men match imorgon så blir nog bara att ta det lugnt ...
känner nog inte ens för att gå ut, även om jag kanske borde.

om jag ändå bara kunde vara stark i mig själv..
men det är inte så lätt när mitt hjärta vill mer.
obesvarad kärlek är inte min grej.


iallafall, imorgon:
Hittarps IK - Eskilsminne, 15.00


5/8

Your grace is enough

helt underbar segling idag! det blåste inte mycket till en början men väl ute blev det lite segelvind iallafall och härligt va det! fika och massa trevligt ombord med helt underbara människor. kan bara hålla med vad carro sa direkt efter vi klivit iland: "jaha, nu känner man sig så tom''. det är verkligen så. jossie liknade det vid ett sånt gummisnöre man kan ha kring midjan som tar emot när man går tillräckligt långt ifrån, det stämmer också. ju närmre elida och dem du är, desto mindre spänner gummibandet och desto gladare och starkare är du, men när du går där ifrån blir allt så trögt till en början och det tar verkligen emot och man känner sig så tom och vill bara vända om igen. jag är så glad att jag fått uppleva och ta del av allt där och hoppas på mycket mycket mer. nästa sommar kanske? om inget annat så väntas möte i mölle kapell (bla) på lördag och det ser jag fram emot. ska bli riktigt kul.

har nyss kollat upp lite olika församlingar/kyrkor i kalmar. fanns väldigt många fler än vad jag trodde (fast, om man är van vid ca 1 i höganäs är det kanske inte så konstigt att det kändes som många). positivt var också att de flesta inte ligger allt för långt ifrån där jag ska bo, att där även fanns en del frikyrkor och att de verkar som att det arrangeras en hel del "studengudtjänster'' och lite sånt.
tittade även om jag kunde hitta något fotbollslag som ligger i närheten och fann två stycken; ikf kalmar och kalmar södra if, så vi får väl se om det blir lite fotboll i småland i höst.

reservplatsnr i lund hade gått ner med 70 platser, så chansen är ganska stor att de ringer och erbjuder mig en plats, men jag tror faktiskt att det blir kalmar iallafall. nu har jag liksom bostad och sånt, så känns helt okej att åka dit, även om det är en bit och jag knappt känner någon där så hade det nog blivit bra tror jag.

ikväll lär det inte bli någon elida då de fortsatte mot malmö ett tag. kanske åker ut och håller micke lite sällskap nu när han skadat sig och allt. annars blir det lugnt. jag borde egentligen ut och springa, men känner inte alls för det idag egentligen. imorgon är det fotboll iallafall och sen första matchen på söndag sedan uppehållet, så kanske bör springa idag iallafall, eller iallafall på fredag... hmm... ett tag kändes det jättekul att springa och jag hade värsta motivationen, men attans vad förkylningar kan förstöra mycket.

4/8

bästa dagen på länge!
det är underligt hur jag efter att enbart ha spenderat så lite tid med dem från Elida och på båten kan känna mig så mycket gladara och känna mig så mycket starkare. det går inte att förklara i ord. man bara känner så mycket kärlek och glädje strömma mot en och omfamna en, och bland det bästa är att man vet att allting är på riktigt! massa kärlek och lycka till dem! GB.

imorgon blir det segling för att samla mer kraft och för att umgås med underbara människor.

just nu känner jag frid, trots att det var jag som orsakade stormen

I'm the one with two left feet, standing on a lonely street, I can't even walk a straight line
and every time you look at me, I'm spinning like an autumn leaf, bound to hit bottom sometime
Where would I be without someone to save me, Someone who won't let me fall..
You are everything that I live for, everything that I can't believe is happening
You're standing right in front of me with arms wide open and All I know is every day is filled with hope..
You are everything that I believe for and I can't help but breathe you in.
Breathe again, feeling all this life within every single beat of my heart
I'm the one with big mistakes, big regrets and bigger breaks than I ever care to confess
Oh but, You're the one who looks at me and sees what I was meant to be, more than just a beautiful mess
You're everything good in my life, everything honest and true
And all of those stars hanging up in the sky could never shine brighter than You
You are everything that I live for, everything that I can't believe is happening
You're standing right in front of me, with arms wide open and all I know is that every day is filled with hope
You are everything


4/8

hur kan man ens göra så?
jävlas han bara med mig?
sitter och skrattar på andra sidan och tänker för sig själv att
"där fick hon, där byggde jag upp henne och nu kommer jag bryta ner henne igen''
det kan inte vara på något annat sätt,
för vem krossar frivilligt och medvetet både sitt eget och den man tycker om's hjärta?

hur kan man säga att man inte mår bra, och inte göra något åt det?, och hur kan man vilja glömma något som varit så underbart och hade kunnat bli ännu bättre?

i´m down - again
:(

3/8

han lyssnar inte,
då hjälper inget

naive och blundar för verkligheten
vägrar lyssna
vägrar se

jag tror inte att det här är vad han verkligen vill
innerst inne

det känns så omoget, allting,
men mitt hjärta vägrar vända om!

it´s not easy to leave, when you love,
but it hurts when he talks to me
and he cuts me right open
when he stares at me in silence..
i´ll just keep on bleeding.

3/8

mysdag igår med ben&jerrys, hyrfilm och underbara vänner,
dessutom övernattning där man vaknade till linneas dröm om
att jag åt banan och sms på telefonen som öppnade min sår.

nu har jag bestämt mig för att gå vidare iallafall.
jag vet att jag kanske sagt det förut, men nu är det tid.
trots allt jag gjort är jag värd mer än det här och det funkar
inte riktigt så som han vill tro
''jag blev sårad, så nu sårar jag,
jag blev sviken, så nu sviker jag''
det funkar inte så och jag är värd mer än det du gör mot mig.
nu går jag vidare och du har förlorat, jag har förlorat och vi har förlorat.
jag trodde inte du var en som gav upp, men nu har du visat mig ditt rätta jag.
det svider, för jag tycker fortfarande om honom, men säg,
är det inte konstigt hur en människa man älskat så mycket
kan förvandla så mycket kärlek till ilska och sorg?
jag går vidare och hoppas att jag gör det rätta.
''glöm honom''
det är vad dom säger.
det är inte så lätt när mitt hjärta fortfarande går åt hans håll.
det tar tid det här.. det kommer ta tid.
nu åker han till spanien (trevlig resa)
och alldeles för snart (eller kanske precis i rätt tid) flyttar jag,
vilket kanske gör det lättare att börja om och lägga bakom sig,
för glömma kommer jag aldrig att göra.
i do love you, and i will never forget you - goodbye, love

Imorgon kommer Elida!
Om jag längtar?
Riktigt mycket!!!

1/8

grillning och kubb vid kvick och efterrätt på haj(kaj)kanten, mys :*

och förresten;
så jävla dålig stil,
alltså ja,
riktigt dålig stil!

1/8

stora drömmar trängs med saknaden, spola tillbaka tiden.
how can i sleep with your voice in my head?


sökte lägenheter igår, hoppas jag får någon av dem jag helst vill, känner inte för att bo i det jag blivit tilldelad - klaustrofobi bara av tanken. träffade min pottkompis igår också, johanna, för en fika på gamla bosses. roligt att träffa henne på riktigt igen, efter alla dessa år.

nu är jag ledig en hel vecka, känns jätteskönt! sen blir det antagligen jobb 2 veckor till och sen flytt? åh det känns så avlägset, usch.

ikväll blir det grillning och mys med mina bästa*, ska bli riktigt kul. och linnea, måste bara säga tack för allt du gör för mig, ängel. nu måste jag bara vara stark nog att hålla mig till det vi sa, det är nog det bästa även om jag inte vill släppa mina drömmar och min önskan och vilja. loveyou.

RSS 2.0