27 september 2007

imorse kom jag på en sak,
jag har glömt känslan av att vakna på morgonen och känna en underbar dag och sedan leva ut dagen till 100% och må fantastiskt hela dagen igenom för att sen gå och lägga mig med ett leende på läpparna. jag har glömt känslan av att må bra en hel dag igenom - det är hemskt, om man tänker efter

prosvaren = bra, eller dåliga, för dom hittade ingenting
järnnivån hade blivit återställd och allt de kollade var bra
men jag mår sämre - är det inte konstigt?
och jag väntar fortfarande
och jag får inte tänka
men snälla, förklara för mig hur man låter bli?!

dålig träning idag, kunde typ inte ta i på träningen pga detta, så trist!
sen så fattades du också, då är det inte lika roligt, inte på långa vägar.

måste plugga, måste plugga jättemycket - men när jag är dålig kan jag inte koncentrera mig på skolan, och jag kan inte läsa heller. det är trist att behöva hamna efter för att ingen vet*

träna vill jag också - vill träna jättemycket. ta i och känna mig duktig och bli helt slut i benen och kroppen. jag längtar*

nu klagar jag bara
men om det nu är någon som läser det här
så ska ni veta - att det är svårt att ha det såhär.


miss
you
miss
me



24 september 2007

sjukanmäld
doktorn
ny undersökning
ny provtagning
remiss - ct-skallröntgen
jobba
plugga

just nu är oron värst
för antagligen
är det ingenting allvarligt*



och den här tiden borde vara den bästa i mitt liv


sammanfattning

På grund av att allt jag hade skrivit om när vi var på vemmentorp och när spanjorerna var här försvann så orkar jag inte göra en lika detaljrik uppdatering utan tänker sammanfatta veckan som var här.

Måndag - Onsdag var NV 2 i Vemmentorp för att göra en rad olika undersökningar på biotoper till vårt stora arbete i biologi A. Det stora hela var helt okej och inte alls så tråkigt som jag trodde att det skulle vara, men det är ingenting som jag hade kunnat tänka mig göra frivilligt på fritiden precis. En sammanfattning var väl att vi gjorde våra mätningar, samlade in växter och djur och artbestämde dom. Utöver skolarbetet vilade vi oss och hade allmänt trevligt på vårt rum : )

Måndag - Måndag var spanjorerna här, men på grund av att jag var i Vemmentorp så blev det att jag kunde vara med dem onsdag - måndag istället, och ja, det var nog rätt skönt. Och detta hände under den tiden som dem var här;
Onsdag - hemkomst från vemmentorp och ett hej till spanjorerna, innan maite kom hem till mig för att göra sig hemmastadd, och innan buffén på skolan.
Torsdag - Helsingborg med rundvandring och vi var på dunkers, i norra hamn och på kärnan. Efter det blev det bowling vilket uppskattades.
Fredag - Köpenhamn! Köpenhamn från tidig morgon till sen kväll, (eller på ett ungefär) .. Först var vi alla tillsammans och tittade på Operan och det kungliga biblioteket (vilket för övrig var helt underbart) och sen åt vi gemensam lunchbuffé på en restaurant och efter det fick vi strosa fritt. Vi gick runder på ströget och gjorde ett besök på guiness world record muséet. Mysigt!
Lördag - Ett besök på väla med våra spanjorer och senare var det kulturnatt i höganäs där vi lyssnade på Jesper och Make a Mess.
Söndag - Biljard hemma hos henke och sen var vi på Olympia och tittade på HIF - BP. Tyvärr inte den bästa matchen och ett ganska trist resultat (1-1), men roligt hade vi. Och påvägen tillbaka, armbågade carro nästan till henke larsson, haha. Efter Hif blev det film hos mig, the Simpson movie. Tyvärr blev min spanjorska (maite) sjuk, så hon fick gå och lägga sig, trist.
Måndag - Det var tid för hemfärd för våra besökare. Vi samlades på Knutpunkten för att säga adjö. Det är sorgligt när man tänker att det var kanske sista gången vi träffade dem i våra liv, men vi har minnena från Barcelona och från när dem var här kvar, så det löser sig nog : ) underbara människor var dem iallafall!

Summasumarium - en hektisk men rolig vecka!


21 september 2007

det stör mig att ingen har kunnat säga till mig
vad det är som gör att jag känner mig sådär konstig så ofta.
jag trodde verkligen att järntabletterna skulle hjälpa, men icke!
nya prover nästa vecka, blev det bestämt idag.
jag hoppas verkligen att de hittar vad det är som är fel,
om något är fel : |


OCH OCH OCH -  SÅ HIMLA STÖRIGT!
jag hade uppdaterat min blogg från den 10 tills idag, och sparat och sånt
och så när jag tittar så har det tydligen inte sparats utan bara den här sista!
uuuuuuh,* jag får skriva om allt en annan gång, för nu är jag sur på datorn.


10 september 2007

Då var det tid då,
Vemmentorp nästa.
Jag vet inte om jag ser fram emot det riktigt, vill nog mer få det överstökat liksom.
Idag kommer även våra spanjenkompisar för ett besök i sverige under 1 veckas tid, det är tråkigt att inte kunna ta emot dom och sådär - får väl smsa eller nåt.

Måndag - onsdag: Vemmentorp
Onsdag - måndag: Spanjorerna
Tisdag: Paddling

om jag inte skriver på ett tag, så är det därför
men det kommer jag nog göra iallafall :)



om jag gjorde rätt, kommer jag få veta det
och likaså om allt nu är uppochner vänt

aad u wanaagsan

varför kan vi inte bara lyckas
varför kan inte lyckan rusa genom Våra kroppar
för en gångs skull?

vi räcker inte till, min vän
vi räcker helt enkelt inte till

jag har inget ord för vad du är
jag vill bara ha mer av dig, och dig
ge mig


9 september 2007

Imorse vaknade jag jättetidigt, typ halv 6, av att jag var riktigt hungrig. Fick gå upp och ta en macka innan jag försökte somna om igen. När jag la mig så tittade jag efter så att jag verkligen hade ställt väckarklockan, vilket jag hade, men jag fick lite panik för den stod på 10. Egentligen, om jag inte hade varit allmänt förvirrad vid det tillfället så hade 10 låtit bra för mig, men jag trodde verkligen att det var måndag idag och att jag skulle till Vemmentorp typvilken minut som helst, så jag ställde om klockan på 06.45 : / haha. Ja la mig ner igen och pustade ut, men vaknade genast upp och insåg att det var söndag, så klockan ställdes genast tillbaka till 10. Härliga morgonstund :)

Idag har vi match, hemma mot Harlyckan. Det ska bli riktigt kul att spela för jag känner att vi verkligen har en chans att vinna idag (vilket var evigheter sen vi gjorde) - bara allt blir som vi vill och som vi har tänkt oss, b.

And I'm on fire when you're near me
I'm on fire when you speak
I'm on fire burning out these mysteries*

dibedda

jag känner mig aningen utanför
men det gör nog inte så mycket
ibland är det bara så

men du är underbar,
ni två är dom bästa för nu
adiga adiga adiga *

8 september 2007

En hemsk start på en bra dag. Vaknade halv 8 över att min mage gjorde väldigt ont, sprang mellan mitt rum och toan hur mycket som helt kändes det som. När jag äntligen kunde sova igen sov jag till nästan halv 11, då allt började igen, jippi* Nu känns det iallafall hyfsat bra, och jag hoppas att det förblir så och bättre.

Idag ska jag plugga, idag måste jag plugga även om jag inte vill.
Ska handla och packa till Vemmentorp och försöka att inte glömma något.
Kanske åker upp och kollar matchen i division 5 i eftermiddag -
 och ikväll är det landskamp, härligt
Själv får jag vänta tills imorgon för att få spela,
men roligt ska det blir
om det blir som vi hoppas, förståss*


7 september 2007

Först skola,
sen en runda i hbg och lite på väla som resulterade i ett par jeans och en t-shirt.
Ikväll blir det inte mycket mer än mys hemma - skönt*

It´s not over, not over, not over - yeah


u baahan


och jag önskar att du visste
precis hur allting är

du är så mycket mer än du tror *

6 september 2007

Äntligen fick jag provsvaren
och det är skönt att veta att det är något,
göra någonting åt det,
och sen bli frisk igen

Jag borde plugga, men orkar inte
ska nog äta lite och typ titta på tv ett tag
och ikväll blir det träning + fika (?)




Summer came and left without a warning
jag tror hösten kan bli lång

5 september 2007


Mattelärare Christian Hanh var sjuk idag också så vi hade "vikarie", och ingen engelska blev det heller pga sjukdom, inte heller någon biologi för .. ja, vi ska till vemmentorp på måndag. Allt detta resulterar i att jag redan har slutat!

Idag blir det,
sjukgymnasten
spanskamöte
plugg
och kanske henke

4 september 2007

Tisdag, oh härliga tisdag. Kemi, matte, biologi, fysik & psykologi mellan 08.30 - 16.00, motsvarar nog den jobbigaste skoldagen i veckan faktiskt. Efter en jobbig dag vill jag kunna träna ikväll. Jag ska iallafall åka dit och testa om knäet håller, och det är väl bara till att hoppas på det bästa. Om inte Bina hör av sig får jag nog åka med Hanna, och det är ju aldrig helt fel att slippa cykla till träningen ; D

3 september 2007

Första psykologilektionen imorse - inte speciellt svårt må jag säga. Sen idrott och simning. Det finns inte mycket roligt med att simma, men nyttigt är det så 1250 m (50längder) blev det tillslut iallafall. Fortsatt skoldag och sist en grymt seg spanskalektion, ja, vad säger man?!  Efter skolan bar det direkt av till doktorn för blodtagning, ih : |

Och jag vill så gärna träna, men mitt knä är så dumt och gör ont, så jag måste hoppa träningen idag.
Jag hoppas verkligen att jag kan imorgon, eller förrästen, det blir fotboll imorgon! *Längtar*.


(och du är bra, en av dom bästa)


2 september 2007

Idag har varit en helt vanlig dag, typ. Mamma väckte mig i morse och sa att hon tyckte att jag skulle vakna, för hon hade fixat en överraskning - frukost med omelett, vindruvor och bullar - mys* Senare kom Henke och vi gjorde inte så jättemycket, för jag var tvungen att plugga :| psykologi och engelska blev det, blandat med lite (mycket) kinamat. Du sitter jag bara här och har inte så jättemycket att göra. Kom på att jag hade en blogg som verkligen inte var/är färdig så nu skriver jag lite allmänt bara. Ska skriva mitt brev till mig själv sen, till svenskan, som jag får tillbaka när jag tar studenten om två år - en bra idé enligt mig.

RSS 2.0