27/11

då var jag i höganäs nu då!
inga direkta planer för helgen. ska plugga lite och ta det lugnt har jag tänkt, och på söndag ska jag få massage. annars får vi se vart vinden bär. men trots allt så är det skönt att vara här lite, faktiskt.

2,5 timmars härlig badminton igår. "don´t cut! don´t slice! follow through! gooood!'' (- kim). jag skojar inte, han är typ den bästa jag någonsin sett spela (förutom kanske i VM på tv eller nåt).

M ''you can come home to me and bring the beer. i offer you dinner ;)''
K ''ooh, okeej ;P"
haha

26/11

idag innehöll jobb bland annat bakteriprovtagning. kul att göra sånt igen. saknat det faktiskt. tro det eller ej, haha.
''vad va det nu du hette? åh, maaalin. det vackraste namnet. du är så snäll och söt och pratar med mig. kommer du imorgon? jag riktigt längtar.'' så gulligt!

nu måste jag packa lite inför imorgon då jag beger mig hemåt, och sen om typ en timme bär det av till badmintonträningen. fun!


25/11

det blev ingen ifk träning ändå, känner mig nog inte riktigt redo för att satsa så pass mycket som man ändå behöver göra med det laget. igår blev det istället lite inneträning med södra och så typ 2,5 timmars badminton. mmm. sjukt kul. skrattar alltid så mycket där och det var dessutom intressant att prata lite mer med kim. hans vardag (som han har hemma i sydkorea) är så annorlunda mot vad vi har här - eller iallafall de flesta av oss. dessutom fick vi bevisat igår att han är riktigt grym, fast det var ju inte någon nyhet precis ;)

jobb idag (eller praktik som det är). tomas var hemma med sin lilla son så jag kände mig lite utelämnad först, men det löste sig bra. hoppas det blir lika bra imorgon. förutom jobbet imorgon måste jag ta och plugga lite, på riktigt. jag har blivit så lat av mig (fast, det har jag alltid varit, fast värre nu). sen blir det mer badminton på kvällen tror jag. ''you have to come'' - så jag antar det.
förresten så togs det lite bilder på träningen i tisdags med kims kamera och fler blir det nog imorgon. kul att ha sen :)

imorgon måste jag även åka till stan och förhoppningsvis (om det går) byta ett par av dem trosorna jag köpte. när jag kom hem och tittade på dem såg jag att där var värsta hålet i sidan .. öh. så det blir väl ett av dagens alla projekt.

nu ska jag gå och lägga mig, i tid för en gångs skull, då klockan ringer kl 6.

later :)

24/11

ledig dag idag. tvätt och sånt, lite plugg och så ifk-träning.
jag känner så för att spela badminton men fotboll ute får duga.

det kändes dessutom rätt bra tills inatt, när jag hade den drömmen om att allt skulle bli bra. jag tror inte att det kommer bli bra. ''bad dreams bad dreams go away. good dreams good dreams here to stay''.

och jag försöker att inte skriva.
ååh.

22/11

5038 steg

två veckor kvar av praktiken och det känns väl helt okej. det kunde varit mycket värre än vad det är, och emellanåt har vi faktiskt riktigt kul. stundtals är det däremot ganska jobbigt.

i torsdags var min lediga dag. jag hade mycket planer för dagen, men det slutade med att jag och carro pratade i telefon i sisådär 4 timmar eller nåt istället, vilket resulterade i göteborgbiljetter och londonbiljetter! snart är det london baby!
idag bokade jag även biljetter hem till på fredag. stannar i skåne mellan fredag och måndag och även om jag har kommit in i det här uppe nu igen så känns det skönt att åka hem en runda innan jul.

förutom ytterst lite plugg och praktik händer det inte mycket mer än träning. har kommit igång med lite badminton här uppe. sjukt kul! och killarna där är super! (jaa, jag är som vanligt själv tjej, fast, jag gillar det). jag längtar verkligen till varje träning och det suger att jag nästan alltid nu bara kommer kunna träna badminton en gång i veckan, på grund av fotbollen. jaa, jag ringde till tränaren och det verkar vara öppna träningar fram till efter jul, och om det inte blir för mycket folk kommer de inte ta bort någon. hur gärna jag än vill spela badminton och spela rolig fotboll i södra, kan jag inte bara vända mig om och låta den här chansen rinna förbi mig. jag tror inte att jag kan stå ut att om flera år titta tillbaka och ångra att jag inte tog chansen när jag väl hade den. därför tänker jag testa och se hur det känns. jag tror att jag tänker ge det några veckor, kanske in i januari, för att se hur det verkligen känns att vara en liten del av ett div 1 (och 3) lag. om jag sen inte trivs, hinner eller kommer överens med spelare och tränare, så blir det södra för min del. jag tänker inte spela en hel säsong och våndas inför varje träning - då har jag hellre kul och spelar i en lägre division. men en chans är det väl värt?!

förresten, igår var jag och köpte en julstjärna, en blå tandkräm (med blått lödder, helt skumt, men roligt) och underkläder. när jag kom hem upptäckte jag att där var ett stort hål i den ena trosan. kanske inte så kul för er att veta, men väldigt irriterande. hoppas man får byta :|

sydkorea? ja men varför inte haha.

nä nu väntar dammsugaren och sen blir det lite träning. easyline och core.

och du,
love you C :*
London snart!!!

17/11

alltså fy faan!

16/11

By now you know that I'd come for you
No one but you, yes I'd come for you
But only if you told me to
And I'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know I'd always come for you

but nothing in return

"Stop breathing if I don’t see you anymore"
och hur kommer det sig att det bara är jag som känner såhär?


Give anything but I won’t give up


I wanted you to stay
‘Cause I needed,
I need to hear you say
That: I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I’m not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and
Never let me go


första dagen på praktiken
skriver imorgon.

11/11

Day three, it hit me, Day four I’m tripping, Day five…
It’s killing me, don’t wanna be alive.

It’s been long enough
A piece of me is missing…

 - Marques Houston


I´m just gonna keep my eyes closed
because this is like the moment,
in the morning, when you first wake up
and you´re still half asleep and ...
everything seems ... things are possible ...
dreams feel ture and for that one moment
between waking and sleeping, anything can be real ...
and then you open your eyes and the sun hits you
and you realize that ...
I´m just gonna keep my eyes closed


9/11 del 2

nu ligger jag i sängen här långt borta och hade så mycket hellre gjort något annat och varit någon annan stans. drömmer mig bort.

det känns så dumt att önska att tiden ska gå fort, för man ska ju ta tillvara på varenda stund som ges, men ändå så önskar jag lite att tiden går fort tills nästa gång och till något bra .. du vet. lev för stunden, lev inte igår och inte imorgon, lev just nu - det var ungefär vad fotbollsspelaren som fått kronisk cancer sa under fotbollsgalan. jo, men vad ska jag leva för, egentligen? jag saknar det där speciella, det extra och det som jag inte längre har. aja, jag får väl hoppas att natten ger mig lite mer insikt, eller att det kommer till mig så småning om - eller nåt sånt. (gotta get through this).

dessutom tappade jag nyss datorn på näsan, AJ!

9/11

jaha, så idag bär det av tillbaka
(delade känslor)
jag hade gärna stannat hemma iallafall några dagar till, en liten vecka eller något sånt. precis när man vänjer sig vid att bo där, på andra sidan, så åker jag hem - och att vänja sig tar ungefär 2-3 veckor. när jag väl är hemma sen känns det tungt att åka tillbaka. jag hade velat ha någon timme till att göra det jag kommer sakna. jag hade velat ha en extra dag och en extra natt. jag vill inte åka tillbaka idag, för jag kommer sakna.

i pray for the strength to stand today
(If only I could get through this, i just gotta get through this)

7/11

varför är allt hela tiden komplicerat runt mig?
jag orkar inte det
åh

6/11

skåne!
är hemma fram tills måndag eftermiddag, riktigt gött!

spelade nyss badminton och lunchade med jonas :) sjukt längesedan. massage om en timme eller nåt och sen blir det nog bara till att ta det lugnt ikväll. min dumma hosta håller mig vaken nätterna igenom, iuh. imorgon blir det kalkonmiddag hemma ... men annars är helgen rätt oplanerad - förutom fikan med linnea, den är ett måste den här gången! saknar henne som tusan.

vi får väl se vad det blir av skånevistelsen den här gången - det är skönt att bara vara på hemmaplan faktiskt.

snart börjar min praktik. fick reda på att jag ska vara på ett boende nära där jag bor, vilket är super nu när det börjar närma sig vinter och kallt. hela praktiken skrämmer mig lite. det där med äldrevård lockar inte det minsta. det är jättesynd om dom som bara sitter där och behöver hjälp och så .. men det skrämmer mig och tanken på det man ska göra är dessutom lite äcklig (förlåt). såg dessutom att jag fick ett demensboende. undras hur detta ska gå. v.47-49 är det iallafall, så snart så.

laaater!


3/11

2 h promenad en lördag












2/11


varför kan man inte bara stänga av?
jag behöver komma bort ett tag... tror jag.

1/11

miserable at best,
i miss the lips that made me fly


långpromenad igår på 2h. hittade massa fina ställen en bit bakom sjukhuset, och vid stensö. väldigt fint väder var det igår med, helt underbart, och jag var glad - jag kände mig så glad. träffade hjalmar för en kopp te och en bulle hemma hos honom innan förfesten hos henric. det var kul och så, men jag orkade inte till slut. vid 21.30 var jag hemma och kollade film istället.

idag har det inte varit lika fint. en ganska seg dag - seg och lugn.
jag har knappt gjort något alls. men det är skönt det med när man inte känner sig riktigt bra.
hade velat träna dock, men den tiden kommer den med.

nu blir det parlamentet och lite annan tv.

:*

RSS 2.0