30/10

Lite plugg, doktorn och städa
Band of Horses
lite Grey´s och en runda på stan
god middag, idol och fredagsmys...
ja, kanske?

skåne nästa torsdag btw!

<3

28/10

det har hänt så sjukt mycket knäppa grejer de senaste dagarna, fast allt knäppt är ju inte dåligt precis. om ca 2 h är det parlamentsdiskussion i typ 1,5 h, sen är jag ledig fram till måndag om jag inte minns fel. skönt! skitträning igår, verkligen! fotbollen gick verkligen inte alls bra, jag kunde typ inte göra någonting, benen var jättesega och när jag väl fick bollen och skulle göra något så bara halkade jag hela tiden. jag skulle höra av mig till tränaren i november någon gång, då fastställs min dom. jag vet inte om jag kommer träna på torsdag, han kommer inte ens vara där då och det känns redan som att han fått vad han behöver av mig. vi får se.
idag är det riktigt fint väder dessutom! det ser inte ut som det blåser det minsta heller. riktigt härligt!

later

25/10

02.19 (då klockan numera är tillbakavriden en timma)
fest hos anders, sjukan, palace.
snyggingar!

fett seg, och det är fett segt
efterfest hade varit gött, men nä, men ja. haha.
sängen väntar.

kul kväll iallafall.
verkligen :*

love.

24/10

då var högskoleprovet över
kan inte vänta med att rätta det, måste göra det nu direkt! åh.

and I can't bare to think about him or even see him with someone else, 
it hurts to much...

23/10 del 2

jaha, då var det över.
det har hänt så mycket sjuka saker idag! carro träffade heting + en kändis bror och blev bjuden på deras och david guettas fest i malmö imorgon, och det är bara sjukt men så kul. dessutom fick jag ett väldigt väldigt oväntat sms. så det kan bli. fick dessutom både spaghetti och glass gratis på maxi.

ikväll blir det nog mys ensam med god mat, idol, ljus och mental uppladdning inför högskoleprovet imorgon!

23/10

01:03 (så egentligen är det den 23, fast för mig är det fortfarande den 22)
högskoleprovet är alldeles för snart
jag borde pluggat mer
jag verkligen hatar den känslan

godnatt!

i´m nothing to you, right? it was a lie, all of it. wasn´t it?

21/10 - inte helt okej!

''men emelie, kolla hos cykelhandlaren bakom netto, dom har begagnade cyklar där!''
''jaa, men åh, braa. jag ska kolla där direkt''
''jaa, jag köpte ju min av hans son åh den är ju bra och så''

sen skulle jag cykla hem från biblioteket, stannade vid övergångsstället, såg gottland och emelie i bilen påväg till cykelhandlaren, en bil stannade och jag skulle cykla över. vad händer då? Jo, högerdelen av styrets liksom bryts och går av! han som stannade måste ha skrattat åt mig och jag blev helt chockad. Jag cyklade halva vägen hem med högerdelen av cykelstyret under armen. Inte helt okej! Dessutom, när jag ringde till han som lagar cyklar, så visar det sig att han har stängt just denna onsdagen pga något skit. Kul! Inte nog med att man ska behöva pröjsa ett nytt styre till en cykel man nyss köpt liksom >.<

Iallafall, två korta föreläsningar idag, om personlig hygien och examination 2. Vår förra lärare som hade hand om den tentan vi gjorde kom in och skulle säga något kort om resultatet och så. Så säger hon ungefär: Ja, där är säkert en del av er som undrar varför ni bara fått 1 av 2 poäng på den sista delen på varje fråga. Ni som bara har fått 1 poäng tycker jag har skrivit av från boken och tagit någon annans syn och åsikter, och det var ju meningen att ni skulle reflektera fritt om vad ni tyckte och ställa frågor och sånt. Ja, frågor är bra, frågor är ibland nästan bättre än att komma med svar och lösningar. Men hur många av er tänkte egentligen att man fick skriva frågor på en tenta, ha. 
Eh, okej. för det första:
jag hade knappt ens läst böckerna, hur ska jag då ha kunnat skriva av och tagit någon annans åsikter?
för det andra:
ja, hur ska man veta att man ska ställa frågor på en tenta, när tentor (iallafall vad jag trodde) var till för att man skulle ge svar på frågor?
för det tredje:
hur kan man ens bedöma och rätta något om det ska vara någons egna åsikter och reflektioner? då är det ju precis som att hon säger att det man själv tänker och tycker är fel. och hur kan hon då säga att det inte finns några rätt och fel?
usch, blir bara irriterad när jag tänker på det.


lagade mat innan. kassler med chilitäcke. men, det finns inte en elvisp på hela våningen! det gick la sådär att vispa förhand. gav upp efter sisådär 20 minuter när det inte hänt ett skit med grädden, haha. det resulterade i rinnigt täcke, som typ vatten. inte helt okej ;)


träningsvärk som få dessutom! trots det hade jag känt för att åka till nordic och träna lite, men så ligger halva mitt styre på golvet bakom mig - hmm, vi får väl se hur det blir med den saken.


en hyfsad dag, fast ändå inte helt okej!


20/10

KTC idag. Klinisk träning. Jomen. Vi fick träna på att resa och vända varandra i sängen och lite sånt. Det var faktiskt rätt kul. Eller, sällskapet och lite knäppa grejer gjorde passet till något lyckat och det blev mycket skratt, och dessutom lärde man sig lite. Med andra ord är jag rätt så nöjd!

Efter att ha varit och handlat försökte jag mig på att göra köttfärspaj. Det gick väl sådär, men det gick att äta så det duger ;)

Jag har verkligen sjuk träningsvärk sen träningen igår. Hela magen och ryggen, ohja, fast det är rätt gött, haha. Ikväll tror jag att det blir fotbollsträning. Jag är inte riktigt pepp ännu, men det är fint väder och inte allt för kallt och blåsigt, så det ska nog gå att släpa sig dit, tror jag ^^, 

Fram till träningen får jag nog ta och plugga till högskoleprovet. Det lockar inte, kan jag säga.


Det är så fel att det är såhär. Samtidigt som jag inte kan få nog, vill jag bara sudda ut hans bild ur mitt huvud, vända mig om och gå vidare. Det är inte värt det. Det är inte värt det och jag hatar "envägskommunikation". Jag behöver släppa taget. Men vi båda har en anledning att stanna kvar. Jag försöker glömma vad han gör mot mig. Men sen gör han det om och om igen. I thought I was back. I guess I have to try harder. Var ska det sluta? Hur länge till orkar man? Och när kommer känslorna ge vika .. och liksom försvinna?

vänta? jag har väntat och jag väntar - men på vadå?


19/10

and I´m back!

"plugg", flum och en hel del chill med (och hos) anders,
"core"-träning, vilket var hur gött som helst - riktigt jobbigt för mage och rygg (och lite lår), och det gillas!
IFK Kalmar är klara för division 1 till nästa säsong!
och snart kommer fredrik.

härlig dag än så länge,
och jag tror knappast att den blir sämre :)


:*

16/10

home sweet home

väla med mamma och pappa, förhoppningsvis ett besök hos faster och lilla penny, massage(!) och familjemys ikväll. det är skönt att vara hemma, även om det regnar och även om det är kallt. det är iallafall inte lika kallt som i kalmar, det snöar inte och dom har lovat finare väder senare under helgen :) imorgon blir det nog mat och bowling med dom bästa. det ska bli kul att träffas igen. ska försöka få till lite träning nu i helgen med - annars har jag inga planer, men det är skönt faktiskt.

later!

15/10

"vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd?"

igår spelade sverige mot albanien och samtidigt satt jag och anders och skulle få ihop vår studieuppgift. sjukt mycket flum, skratt och trams, men vad gör man när man är helt slut? xD

imorse hade jag tänkt platta håret. när den precis blivit varm och jag satt den till håret for en låga ur den, mot mig och det började med det samma lukta bränt i hela rummet. jag blev livrädd och bara kastade den ifrån mig och sprang och drog ut kontakten. det visade sig att sladden liksom gått upp. aldrig att jag använder den igen! efter det försvann strömmen i hela huset för ett tag, tror dom skulle byta något, fast det kom jag på först efteråt. till råga på allt så snöade det idag. det snöade! det är oktober?! oj oj oj. skönt att man ska hem idag, för av någon anledning förväntar jag mig ett snö-fritt skåne ;)

jag funderar på att åka och träna innan jag ska ta tåget, fast det lär jag inte hinna, och dessutom så regnar det just nu. uuuhf.


13/10 del 2

Not until you say that you miss me, and really mean it from the bottom of your heart. Not until that day comes when you call me and tell me that you miss me.
Believe me, it´s really hard, and i suppose it will get harder, but maybe it could be worse? maybe my heart won´t heal ever again if I don´t stop just for a moment. i need to breath. i need to breath.


det blev träning med anders idag, easyline + löpning
and by the way, jag klarade tentan, men jag är ändå rätt besviken. kanske inte på mig själv, men på läraren.

det känns faktiskt, av någon konstig anledning, tomt här när han åkt tillbaka. man är liksom van att ses. jag är nog en vane-människa. vänjer mig lätt men har svårt för skillnader och förändringar som jag (ofta, tror jag) ser som negativa, iallafall i början. eller nåt.

godnatt!
(efter lite plugg, ytterst lite!)

13/10

trött som få just nu!

igår var det två föreläsningar, lyftteknik (ergonomi) och hygien-något. jag måste säga att det känns så onödigt, jag vill verkligen inte hålla på med sånna här saker - att mata folk, duscha andra och gå med någon på toa. nej nej. vi får se vad det blir av det här. efter lite grupparbete åkte jag och annie till fotbollsträningen med ifk. det gick helt okej skulle jag säga. skotten var lite sisådär och spelet på slutet var inte speciellt bra från min sida, men överlag skulle jag väl säga ''en helt okej träning''. vi fick på oss till oktober är slut, sen fick vi se hur det blir - om vi får/vill spela kvar eller inte. jag skulle inte tro att det blir fler träningar den här veckan.. idag är det fys (så det blir nog gymmet för mig) och på torsdag var det inte säkert att vi fick vara med då ordinarie spelare skulle ta platserna i första hand .. så jag valde att åka hem på torsdag istället och bokade biljett igår. gött. fast det känns som man missar så mycket här uppe, alltid samma sak, men jag vill hem och träffa alla. det är 2 veckor till med träningar tis, tors sen --> jag har alltså 4 träningar på mig att visa att jag ''är något att ha''. nä, men det går blir säkert bra.

en föreläsning idag, 9-12 - reflekterande processer. jo men det låter väl ... som allt annat. grupparbete och sen tvätt. förhoppningsvis får jag med annie på ett pass på nordic, annars går jag dit själv men det ska bli kul.
jag var på nordic och tränade lite i söndags första gången. riktigt bra gym (jämfört vad man är van vid). bra konditionsavd. med massa nymodigheter och det verkar vara bra pass där och så.. OCH, man har tillgång till massagsäng efter varje träning, inte heeeelt fel!

sen blir det skåne för hela slanten torsdag kväll - söndag kväll, yeeai :)




10/10

danmark - sverige, 0-1
inte så bra precis, men de gjorde sitt bästa, får man ju anta, och än är det inte kört, men det blir svårt med VM.

och om Mc Dreamy finns så tror jag att jag mötte honom idag. mm mm mm. we´ll wait and see.



9/10

morgonpromenad, banken och massage
ensam hemmakväll idag? don´t know yet, men troligen.
plugg, handla och allmänt fixa lite står på schemat nu.
och idag är det fredag, fredag! 6 dagar. it freaks me out.

igår köpte jag förresten en extern hårddisk. tror att jag ska försöka koppla in den sen. dessutom blev det stekjärn, form, "förvaringslådor" och ljus (så det lär bli massa ljusmys iallafall). Det luktar vanilj i mitt rum. Vaniljljus. det jag inte hittade igår var "dunskor", typ kuddar som är som strumpor, eller hur ska man förklara det egentligen?! någon som vet vad jag menar och har en aning om var man kan hitta sånna? haha.

When the fighting's done and the race is run, when there's nothing left to say. If I broke your trust It was only just because I couldn't find my way. Let the bad times go, let the river flow, we don't have to play that game. Don't even go there. When the truth is out and there ain't no doubt that we let things go astray, we can walk on by or give it one more try. There could be another way.


        


8/10

började dagen med en lagom lång promenad ner om sjukhuset och drömde mig bort. frukost och te, och sen hamnade jag här. är ledig från idag till på måndag. skönt men vi borde plugga i gruppen, men inte det nä. idag blir det nog någon elektronikbutik (för en extern hårddisk) och ikea med fredrik. sen har jag då ingen aning, men det är skönt :)


har faktiskt funderingar (om än små) på att byta utbildning, ta en paus eller bara göra något helt annat. we´ll see.

såg 2 nya avsnitt av Grey´s igår hos anders, så sjukt bra. mmm. och vem vill inte ha sin egen Derek Shepherd, Mcdreamy, liksom?


      


7/10

igår var det två föreläsningar. lite sådär lagom sega. sen blev det hem och leta upp en massör här i Kalmar. finns hur många tjejer som helst som masserar, få killar. det blev tillslut han som såg hårdast ut, flintis och biff (enligt bilden), men gött, för på fredag blir det äntligen av. det blev även stan med anders. köpte present till hans syster, och och och - jag hämtade mitt gratis-kort (MÅNAD) på Nordic Club, nu blir det till att träna! när jag kom hem dammsög jag hela rummet (och även kök och toa :-O) och sen blev det pannkakor och tv hos fredrik.
nu väntar  2 föreläsningar, "Självkännedom" och "Kulturella aspekter", och varje dag hoppas jag att det ska bli mer som jag tänkt mig, den här utbildningen. Har jag nämnt att filosofi inte riktigt är min grej?! det är det inte!

4 dagar nu
jag förstår inte riktigt

"för hur kul är det, på en skala, som man brukar säga"



5/10

ny kursuppstart. jag tror inte att det var det här jag föreställde mig, faktiskt.
och tydligen så har jag inte halsfluss, vilket är orsaken till att penicilinet inte hjälpte. virus, kallas det. ingen fotboll för min del på några dagar iallafall och inget gym heller, även om jag vann (vann!) en gratis månad på nordic club. det du.

skymning i Kalmar
jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.



3/10

lite och mycket har hänt sen sist.
vaknade i torsdags morse av att min läpp var helt svullen. efter en del om och men träffade jag doktorn som sa att det antagligen var halsfluss, yeaj! antibiotikaskit i 10 dagar nu och jag missar matchen idag, lyckat! knappast. iallafall. pga doktorn missade jag resurs-tiden på skolan vilket ledde till att jag satt hemma och visste inte vad jag mer skulle plugga (egentligen hade jag kanske inte blivit så mycket klokare av att ha gått, men iallafall). hade första tentan igår. blev klar på 1h så jag hoppas att det betyder att det gick bra, men vem vet. det kan ha gått hur som helst. nu är det väntans tider. åkte till skåne vid 17 igår eftermiddags. jonas hämtade mig på knutan vid 20.30 (lagom seg resa). Mc.Donalds och tv-mys. Nu har jag ingenting att göra. Hade gärna velat spela, fast vädret är ju inte det roligaste ... jag som tycker det blåser mycket i kalmar liksom ;S Efter pizza hos grannarna ikväll ska jag bara mysa ner mig i sängen med en kopp te och titta på tv/film och bara vara. skönt.

och förresten, klarar anders tentan, och inte jag, då ska han tvätta min tvätt i 1 år. ha!

RSS 2.0