0422

göteborg i fredags - vi hade riktigt kul och teatern, "i väntan på Godot", som vi åkte upp för att se var bra :) kul att se sven wollter in action med. förutom teatern det blev en liten runda på stan också, nice. på vägen upp till göteborg så stannade vi förresten till i hjärnarp för att titta på christians gravsten, men den fanns inte där och han var inte med i deras register över huvud taget, vi måste ha missförstått allt. övriga helgen rann iväg fort med både seriepremiär mot eskil (vilken vi vann med 4-0), massa mys och lite plugg.

just nu längtar jag till torsdag kväll så mycket och känner inte alls för att plugga fysik.

jonas <3

0421

"och malin kom ihåg - den enda fiende du har på plan är dig själv''
så sant, så sant

0408

underbara dagar som varit - inte nog med att jag har påsklov så har jag även spenderat de senaste dagarna med den bästa. helt sjukt bra!
var och tränade nyss och det gick faktiskt väldigt bra, eller ja, väldigt bra jämfört med hur de gått tidigare träningar - och det är kul :) köpte nya fotbollsskor igår men har inte hunnit testa dem än, men har nog nästan bestämt mig för att behålla dem iallafall.. jobb imorgon och förhoppningsvis en mysig och rolig helg sen.

fredag nästa vecka bär det av till göteborg, oh ja!

0406

en månad av lycka
jonas <3

0401

första april minsann
vad kan dagen erbjuda?
nu borde jag skriva på min labbrapport, men kul liksom
träning ikväll om labben är klar
5e passet sen i söndags och det börjar kännas nu

börjar 10.30 idag med fysik - (skönt med lite sovmorgon)
och nej, malin och jag sitter inte ihop göran, haha


you can kiss your sorry ass goodbye, totally fucked
bla bla bla bla bla bla bla

0331

började dagen med en biologilektion som innehöll både det ena och det andra.
först blodtrycksmätning och sen dissektion av ett lammhjärta. tänk att jag verkligen höll ett hjärta i min hand, ett riktigt hjärta som en gång varit liv..
prov på röntgen i medicinsk fysik var nästa och det gick faktiskt rätt så bra, eller jag hoppas det iallafall. efter en håla på 2,5 h var det innebandy, yeaj, eh nä, det är nog inte min grej, innebandy..
imorgon har jag sista inlämningsuppgiften innan påsklovet, lättnad!
transformation av e-coli, mmm.

RSS 2.0