idiot

hej jag heter malin och jag är en idiot som förhoppningsvis inte(!), men är nära att(?), förlora den som betyder mest för mig. jag vill spola tillbaka tiden och jag vill ha det som förut. without you, i fail in every way. alltid. jag hatar detta. jag vill bara vara nära och höra dig säga att du älskar mig.

0625

det har varit skönt med lite ledighet nu sedan studenten, men på måndag börjar jag jobba på riktigt - blandade känslor, men goa pengar. snart kommer intagningsbesked till skolorna jag sökt, får hoppas på det bästa, vad nu än det är :)

helt underbara dagar har det iallafall varit nu i göteborg med jonas <3 hoppas det blir en lite längre resa i augusti med :)..
och baby, grattis till matten, du förtjänar det så ! looove

0620

jonas -
ένας θαυμάσιος άνθρωπος

αγάπη


ny start

I fredags, 12 juni, tog jag stundenten(!), och veckan innan spenderades på underbara Rhodos. Rhodos var hur bra som helst. Vi hade så roligt och det är verkligen ett minne för livet. Nya vänner och starkare band med de gamla. Sol, bad, volleyboll, Lithos och Shimbas, stranden, Lindos, Lardos .. ja allt - så himla bra! Om jag vill tillbaka? - OM?!, ska vi åka nu? Jag vill verkligen tillbaka. Älska Grekland.

Sen studenten. Det är svårt att förstå att allt är över nu.. att man inte har något att gå tillbaka till. Studenten var ett fint avslut på ett långt kapitel och en fin början på ett nytt. Jag önskar bara att inte allt för många gamla band klipps.

Fortsättning och framtid?
Vi får se


RSS 2.0