örebro

23-25 jan 09
örebro med joss
träffade david och cilla
sen markus i göteborg
sjukt bra helg!

berättar mer en annan gång

nytt år, nya möjligheter

nästan varje nytt år bestämmer man sig för att '' nu är det ett nytt år, nu ska jag ta tag i mitt liv'', och näsan i slutet av alla år sitter man där och tänker ''fasiken, jag ändrade egentligen ingenting fast jag hade besätmt det'', men sen när man tänker efter så har det blivit bra ändå. jag tänkte likadant inför 2009 - självklart liksom. jag har däremot inga nyårslöften mer än ett (på skoj) - jag ska göra vad jag kan för att slå joseph i badminton, mjoo.

sen - nytt år, ny kamera. love it.

har haft uppehåll från all träning nu över jul, dels för att det inte varit någon speciell träning, dels för att jag fick världens förkylning som som tur är nästan är helt borta nu (ta i trä eller nåt). ikväll tror jag blir första fotbollsträningen, sen kommer det bara rulla på. har som mest 9 pass/veckan, vilket jag tror kommer bli för mycket, så får se över det där lite.
imorgon börjar skolan också, jippi!, eller? nja, det är delade meningar om den saken. kan vara skönt att komma tillbaka för för mycket ledighet tröttar ut, på något sätt, om man egentligen inte gör någonting. så det känns helt okej. däremot känns det knepigt att börja en torsdag.

på återseende
och - nytt år, nya möjligheter!
(ta vara på tiden)


RSS 2.0