GOD JUL

Var i kyrkan vid samling runt krubban med mamma innan. Det har blivit lite av en tradition för mig att gå dig, mysigt. Om typ trekvart blir det tärningsspelet med familjen och "Kalle Anka" och så, sen julklappar och så kommer faster hit och äter lite. Än så länge känns det som en lyckad dag, trots att tiden, överlag, går alldeles för fort.
Igår fick jag min julklapp av henke, gissa vart jag kommer spendera typ 8 h sen? jo!, framför tvn. Greys Anatomy :)

Vill bara önska en god jul, så;
God Jul allesamman!

jullov

så, då var skolan avslutad och jullovet är här, även om det inte riktigt känns som det. har varit så mycket nu att jag inte riktigt har hängt med på vad som har hänt utan bara gjort allt utan att egentligen reflektera över något sådär speciellt. men nu är det iallafall lite ledigt :) dessutom så är jag faktiskt rätt nöjd med betygen från kurserna som avslutades.

förresten så har jag och joss tittat på lite biljetter till örebro och david i januari. det känns som att det verkligen kommer bli av och det ska bli så sjukt kul! <3<3<3

jag känner mig så sjukt lat

jag är verkligen jättetacksam för allt jobb jag får nu, posten, och nu under julen har vi dessutom rätt roligt. svårt att förstå hur det kan vara så kul att sortera julkort och liknande, men med lite sällskap blir allt roligare. kom tidigare än de andra till jobb idag och fann jonas vid julkorten. fick typ höra hans livs historia och vet nu lite mer exempelvis fallskärmshopp, flickvännens jobb och om valet av namn till nuvarande tornlyckeskolan, hehe. vi kom dessutom på att vi gått på samma skola i typ 3 år, iof var jag inte så jättegammal då, men iallafall. trevligt. kom hem nu vid 18 och varit borta sedan 8 imorse. klockan 19 börjar träningen i hittarp, men jag orkar verkligen inte och jag har jättemycket dåligt samvete för det. har missat säkerligen 5-6 måndagsträningar i rad(!) på grund av jobb och skolan. jag känner mig så sjukt lat. framöver är det tänkt att jag ska jobba från 06.30 till skolan börjar nu tisdag - fredag och sen även efter skolan, men det är helt okej faktiskt. sen blir det jobb söndag med hoppas jag (ganska roligt att köra postbilen - automatare).
ledaruppgift på idrotten idag, inte jag då men var med, inte jättejättekul om jag ska vara ärlig, trots att det var fotboll. tror att det beror på att det är redan 08.30 - jobbigt att springa och så så tidigt. imorgon är det mångboll med poäng, måste samla på mig lite fler. dessutom ska jag hinna med att träna badminton imorgon. onsdag blir det jobb, skola, sjukgymnast och sen ska vi titta på volleyboll med idrott&ledarskapen på kvällen i ängelholm. har aldrig sett det live sådär så det ska bli kul faktiskt.
det där var vad som händer den närmsta framtiden iallafall - typ om någon nu skulle undra. det jag ville få fram var iallafall att jag känner mig sjukt lat för att jag missat så många måndagsträningar, hmm.

måste också passa på att säga GRATTIS till David och Cilla som gifte sig i lördags. ska bli jättekul när/om jag och joss åker upp till örebro och hälsar på dem. ringde och önskade david lycka till i fredags med joss och han blir alltid så glad när vi ringer - då kan vi inte sluta le.

och lucian i kyrkan med pernilla och henke i lördags var också kanon. joss solo var lätt bäst ;) <3

förresten så hade jag fysikprov idag. när jag fick provet framför mig och lästa första uppgift (som för övrigt bara var värd poäng) så sjönk självförtroendet - och jag bara ''va fasiken är det här''. kunde den verkligen inte. liksom hur gott bådar det om man inte ens kan första uppgiften?! det gick iallafall bra tillslut, hoppas jag.


forgive

egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. känner mig tom, ja mest tom faktiskt. jag trodde att vi närmade oss vår bana runt solen, jag trodde att vi var på väg att mötas igen. sen kom bomben, ja typ bigbang inom mig. allt förändrades. jag vet inte längre vem jag ser i ögonen. jag visste inte längre vem som stod framför mig. och hon skyller på mig. hon skyller på mig. allt är så jävla synd om henne. allt är så jävla synd om alla andra. det är jag som ska förändras. det är jag som måste göra någonting. det är jag som måste ha svar på alla frågor - och det är jag som är otillräcklig - inte bra nog. jag är inte långsint - det har jag aldrig varit - och förlåta brukar vara lätt. det här var som ett slag i ansiktet, en kniv i hjärtat. jag blöder.


RSS 2.0