Korea

Tentan är gjord och nu bär det av till Korea!
Ses om en vecka.

Tenta

Jag har varit uppe sedan 04.15 och tanken var att jag skulle plugga, vilket jag har gjort lite men som pappa sa ''man kan plugga för mycket med''. Jag hoppas på att det jag faktiskt har läst har satt sig där inne någonstans och visar sig när jag som mest behöver det - om sisådär 2 timmar.
När jag satt mig här och kollade min mejl fanns det här i inkorgen: http://www.tackfilm.se/?id=1266526323638RA67 - väldigt snällt, såhär innan tentan och allt - tack familjen! :)


fanfanfan

"din kropp är ju sönderstressad"
"du är bara 19 år!, det ska inte vara såhär då"
"vad vill du träna? jasså nä, om ett halvår kanske, men åk och trampa vatten i simhallen eller ligg och flyt på rygg om du vill träna något"

som ett slag i ansiktet

aldrig

You didn´t even see how my tears ran

"I gave it all, i got i back, right in the face is just the fact
that my pure love has turned to hate when it comes to you,
and i´ve come to a point where I can´t stand one more single lie
no, no more lies

and what gets me the most is that you´re always sliding,
when every road i walk seems to be winding

I´m gonna find shelter, where you can´t call me, where you can´t grap me,
and If i got to choose, had the opportunity to switch location or set my mind on whatever i wanted to, I would talk it right away from you

I´ll let it burn"

Yrkesskada

Jag såg duschslangen, och för några sekunder var jag helt säker på att det var nervbanan från ryggmärgens bakhorn till hjärnan.


Kalmarluft

Kalmar igen, och jag har egentligen inte tid att ens tänka. Men ändå.

hjärta

för det första, grattis joss! love.
för det andra, tack skåneluft
sen lite tentaångest på det


over her hill

Igår var jag för första gången hos kiropraktorn. Det är underligt hur kroppen fungerar egentligen. Det visade sig att felet inte sitter någonstans där jag har ont utan där jag inte har ont. Sen har det som gör ont kommit som en bieffekt och överkompensation för det andra. Lustigt. Jag hoppas det funkar så att det är värt pengarna. Det är ju inte billigt, det ska man inte påstå. Idag ska jag åka hem med. Det ska bli riktigt skönt. Nästa vecka är tentavecka och jag hoppas hoppas hoppas att det sätter sig alltihop. Sen bär det av till Korea.

Jag vet inte om jag sagt det, men jag klarade test 1 till flygledarutbildningen. Riktigt skönt, som en bekräftelse när man var lite nere, "du är inte hopplös".


utan ord

bara skakar på huvudet
och skrattar lite lätt
hur kan man haft så fel om någon?
det är fan ett skämt!


med nöje

"Vi har nöjet att meddela dig att du uppnåt godkänt på fas 1"
Jajemen! jag trodde verkligen inte jag skulle klara det, jag menar vad vet jag egentligen om vilka flygplan som ska landa när eller vilka vädersträck planen ska vända sig i för att så snabbt som möjligt ta sig till en viss punkt? Tydligen visste jag mer än vad jag trodde och jag blev godkänd på fas 1 i flygledartesterna. Great!

Blod och immunologi - blodfysiologi, det var vad som stod på schemat idag. Jag skrev och skrev så jag seriöst fick skrivkramp, men det var en rätt intressant föreläsning. Nu ska man bara se till att komma ihåg allt och inte blanda ihop något och förhoppningsvis lyckas skriva godkänt på den här tentan med (förra blev dessutom vg, jag trodde hon skickat fel). Efter föreläsningen blev det lite core-träning, gött! Ikväll blir det dessutom badminton.

Något jag inte berättat än är att jag förra veckan såg något av det sötaste på länge. Jag låter bilden tala för sig.


              


jorden är rund

Jag är glad och ser fram emot sommaren. Först blir det Korea om 12 dagar (vilket känns overkligt), sen London och Pernilla (vilket jag verkligen hoppas blir av) och sen en sommar med förhoppningsvis ett oförglömligt äventyr med hon den dära Pernilla i vårt kära Grekland. Det är än så länge bara planer, men jag hoppas verkligen att det blir av, och på något sätt känns det verkligen som att det kommer det.

Helgen har varit bra, även om jag inte hunnit med allt som jag skulle, men det spelar ingen roll. Jag har träffat en (bra) annorlunda kille som jag inte riktigt kan beskriva. Men det har gjort mig gott och det känns bra. Igår var en bra kväll på puben och corehouse. Idag var jag i stan och sedan blev det ett härligt träningspass som gick kanon.

Veckan som ligger framför ser jag fram emot. Kirporaktor och knäbesök vilket kanske kan göra mig bra. Lite skola och sådär (även om det kanske inte är det roligaste) och sen blir det hemresa. Det ska bli riktigt skönt att komma hem igen. Känns som att det var jättelängesen jag verkligen var hemma.

"Önskar att jag hade en miljon händer så att jag hade kunnat nå ut till alla"

Det känns som att jag har så mycket känslor inom mig, hela tiden. Liksom det bara studsar mot insidan och bara sprids i hela mig. När jag känner mig glad känner jag det i hela kroppen. När jag känner mig nere och när något inte stämmer, känns det lika mycket, om inte mer. Jag är nog en känslomänniska. Det vore kul att någon gång kunna känna att man lyckats uttrycka sig så pass väl att någon annan lyckas fånga upp känslan bakom.


rise again

jag drömde att jag kunde flyga
och jag kände mig mer levande än på länge

Like a liar would believe

Snart hoppas jag få dela en klädhög
med dig i London Pernilla.
Vi ska fånga våren tillsammans
Vi ska blåsa bort snön och strö frö över den bara marken
och allt som någonsin skrämt oss kommer vara som bortblåst.

"it´s amazing
with the look in your eyes
like you could save me
but you won´t even try"

all i want to do is believe
believe in you
believe in me
in the world
and the possibilities

RSS 2.0