27/12

vill
men där är inte tillräckligt med tid,
tydligen


26/12

Igår var en riktigt seg dag, eller jag var riktigt seg. Fast det var rätt skönt att bara ligga i en obäddad säng och titta på tv till sent på eftermiddagen. Efter lite motionscykel, dusch och middag gick familjen bort till den nya sportbaren här, då min kusin öppnade igår. Mycket trevligt må jag säga.

Idag blev det lite innefotboll med hittarp :) synd att det inte var så många som kom, men det var ritkigt kul att få spela på ''hemmaplan'' igen för jag har saknat det. ikväll blir det nog bara hemmamys med familjen och lite såntdär. Bäst att vila upp sig inför imorgon, då intar jag Väla och den årliga mellandagsrean!

Puss!

25/12

Riktigt bra julafton igår.

Ron Pope
"And I think it's time to say good night
And you swear I'm hard to lay beside
Now years seem to pass as we blink our eyes
Maybe I was meant to be left behind by all of our heartfelt lies
All our heartfelt lies are not enough this time
And I see
I'd love to spend the night but you found someone else to lay beside
And I know it makes sense but it's like sand in my eyes
Maybe I was meant to be left behind"

24/12

GOD JUL!


a drop in the ocean

As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
It's too late to cry
Too broken to move on

And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

22/12

22 december
jag är hemma i skåne och här blir jag ett bra tag till.
här är jag med allt vad det innebär, jobb, vänner, familj, konstiga relationer och jobbiga känslor och tillbakablickar som man borde blunda för och nya möten man kanske borde vända sig bort från. allt bra och allt dåligt. jag vill kunna känna frid inombords, ändå har jag ett inbordes krig, av känslor, tankar och viljor.

det snöar förresten. det snöar i skåne och snön ligger på marken och har legat i flera dagar. det ni. och jag vill spela badminton så mycket! en sak till, om 2 månader är vi i Sydkorea!

ajaa


15/12

Idag börjar den nya kursen psykologi, så sjukt skönt att den förra är över!
På ett sätt ser jag fram emot den här kursen, det är liksom mer konkret och det känns som att man kommer kunna lära sig något nytt, och inte bara lära sig att plocka fram det man redan har. så, klockan 13 it is.

ikväll blir det först innefotboll och sen badminton. härligt. hoppas min enorma träningsvärk i låren ger med sig lite bara. det ska bli kul att spela lite fotboll faktiskt, känns som en evighet sen senast (fast det var det nog inte). sen badmintonen, jo men det ska bli kul det med. underbar sport - goodminton. men det kommer kännas sjukt konstigt att inte kim är där och ska träna oss. jag och niklas (och två till) ska diskutera flygbiljetter och datum till sydkorea. det kommer bli grymt kul! typ 10 veckor kvar bara.

idag ska jag även boka biljetter hem. så, exakt om en vecka har jag vaknat upp i skåne istället för i kalmar.. jomen. det ska bli skönt att komma hem lite över jul faktiskt. sen blir det lite jobb med, vilket är gött. så ja, see you.


13/12

sjukt kul kväll och natt
sydkorea i februari? eeeh, ja!

"so, i don´t say goodbye - see you later!"
"I will miss you..."

why?

all i really want from you is to feel me
it´s a feeling inside thats keep building
i will find a way to you if it kills me

RSS 2.0