26/8

06.15 igår bar det av till kalmar. det är längre dit än vad man kan tro och vägen är aningen seg (bara skog och skog och skog och så ganska mycket av dessa 70 och 100-vägar). Iallafall så runt halv 11-11 var vi framme i kalmar och gick för att hämta ut nycklar och käka lite. sen åkte vi till mitt lilla rum (jo nog var det litet, men ändå helt okej stort på något vis). alla på det stället hade inte flyttat in än, så där var ganska tomt. de vi stötte på verkade vara okej, möjligtvis lite .. tillbakadragna, vissa utav dom. men iallafall... när vi burit upp grejerna hemifrån åkte vi till IKEA. som pappa sa ''jag har aldrig sett ett så långt kvitto i hela mitt liv'' - true! handlade många bra och användbara grejer och resultatet blev det bästa utav vad det hade kunnat bli tycker jag :) ni får helt enkelt komma och hälsa på och ta er en titt!
det var lite kul när jag och pappa skulle åka och hämta sängen. vi betalade den och körde ut den till bilen och allt funkade hur bra som helst .. tills vi skulle få in den i bilen! hmm. vi fällde baksätena men luckan där bak gick inte att stänga, så vi fick köra fram framsätena så långt som möjligt och putta och ha oss innan luckan gick igen. det hela slutade med att pappa efter mycket om och lirkade sig in på passagerarsätet och jag fick typ sitta framme vid vindrutan och köra, precis som gamla tanter. kostigt att folk tittade liksom.
vi var hemma först 22.30 - efter en hel dag i kalmar.
själva staden verkade helt okej. det första jag sa när vi körde in var ''åh, detta var ju verkligen inte som jag hade föreställt mig kalmar!" - fruktansvärt besviken. men efter några minuter lyfte mungiporna när jag såg kalmar slott med vattnet runt omkring och det var riktigt riktigt fint - speciellt när solen sken.

åh. varför?
varför?
det känns inte bra det här.

en evighet sen sist
jo - en evighet!
gone


Kommentarer
Postat av: steffi

hej malin! hur är det med dig? så du har flyttat till kalmar du :) antar att du ska plugga där? vad för något?

2009-08-26 @ 13:04:22
Postat av: malin

heej! jo det är rätt bra med mig, hur är det med dig? yes det har jag, eller, jag flyttar inte dit mig själv förrän söndag :) aa, jag ska plugga till sjuksköterska iaf den här terminen, men ska söka in till läkare igen så fort det går :) hur går det för dig?

2009-08-26 @ 17:33:25
Postat av: steffi

sv: okej, hoppas du kommer in sen då :) annars tror jag du kommer bli en jätte bra sjuksköterska och det finns säkert massa fördelar med det jobbet också. jag åker upp till luleå imorgon så då väntar massa plugg igen, inte särskillt taggad just nu. men det kommer väl. du får ha det så jätte bra och lycka till!

2009-08-26 @ 20:55:31
Postat av: malin

sv: ja det hoppas jag med att jag gör. jo precis, det finns ju fördelar och nackdelar med alla jobb, men både är inom samma område och det är det jag tror att jag vill. jasså, nä det kan jag förstå att du inte är - men precis, det kommer nog när man väl är där :) detsamma!

2009-08-27 @ 10:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0