13/8

så, då har man visakort nu då - koden kom idag så nu kan jag till och med använda det!

ikväll blir det träning och förhoppningsvis blir jag uttagen till matchen på lördag, men man vet ju aldrig ..
jobb imorgon igen, 6 dagar kvar nu

förresten, hörde ett band som heter "glasvegas" på radion idag, here them out. de ska tydligen spela på way out west nu i helgen. hade ingen aning om vad det egentligen var för typ av musik som spelades där, men faktiskt rätt bra.

de första veckorna när jag jobbade lyssnade jag alltid på rix fm, vilket man tröttnar på så fort. nu har jag kommit på att även P3 finns och de har en ganska rolig programpunkt som heter "från det ena till det andra" där dem berättar små historier som, enligt de som berättar, är sanna. där var tillexempel en som kom från några killar som då ska ha upplevt detta. det var tydligen så att dem var på stranden när det kom en taxi. ur klev en man i kostym med en stor väska i handen. han tog av sig skorna och kavlade upp byxorna. på stranden packade han upp ett spritkök från väskan och satte det i sanden. han tog sedan en håv och gick ut i vattnet och håvade in x-antal maneter. han gick upp på stranden igen, lade maneterna i grytan, kokade dem och åt sedan upp dem! när han var färdig plockade han ihop sina saker och tog på sig skorna och då kom taxin igen och hämtade honom. skumt. eller som en annan;
en man som två kvinnor kände ringde dem och sa att det skulle komma fort, för han hade något stort på gång. de undrade väl var det var men tänkte inte så mycket på det utan åkte dit. när de kom fram kom mannen och sa att de skulle skynda sig för han hade något stort. han sa att de skulle ringa media, tidning och tv, för han hade något stort på gång. kvinnorna tänkte väl att "vad kan det här handla om" och blev lite fundersamma och frågade försiktigt vad det var han hade. då viskade mannen: "jag har ett troll i badkaret". kvinnorna blev förvånade och lite paffa och undrade förståss vad han pratade om. de gick till toaletten och öppnade dörren. I badkaret såg dem till sin förvåning en liten dvärg ihopkurad!
den här mannen hade alltså "kidnappat" en dvärg och satt den (honom/henne) i sitt badkar! mysko, haha.

y Lo echo mucho de menos
todavía! ...

Tratemos de nuevo

jaha, nu = träning
känner för att spela volleyboll, men fotboll får väl duga :)





/ MJ, con dolor del alma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0